طرز تهیه انواع کیک عصرانه

برای کمک به سایت در صفحات اجتماعیتون به اشتراک بذارید…در اینستاگرام ما عضو شوید.

سلام امروز باز هم آمده ایم با یک آموزش جدید تحت عنوان طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی.

کیک عصرانه یکی از کیک های پرطرفدار است که بافتی منسجم تر نسبت به سایر کیک ها داشته و معمولا بافت خشکی دارد و همراه با چای یا شیر و قهوه سرو میشود. اگر میخواهید بافت کیکتان منسجم تر شود باید کیک عصرانه با ماست را تهیه کنید، تهیه کیک عصرانه بدون شیر باعث میشود کیکتان بافت منسجم تری پیدا کند.

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

کیک عصرانه شکلاتی:

مواد لازم کیک عصرانه شکلاتی:

آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
  خامه صبحانه یا شیر ولرم نصف پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
وانیل ۱ پنس
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی

آرد ، بکینگ پودر و کاکائو را با هم مخلوط کرده ۳ مرتبه الک کنید و کناری بگذارید.

شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید و کناری بگذارید از حرارت بیوفتد ولی هنوز روان بماند.

شکر و کره ای که در دمای اتاق نرم شده را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم و روشن شود.

در حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی با فاصله ۳۰ ثانیه از هم به مخلوط اضافه کنید.

شیر ولرم یا خامه صبحانه هم دما با اتاق را اضافه کرده و در حد یکدست شدن هم بزنید. بهتر است از انواع خامه صبحانه ای که رقیق و روان هستند استفاده کنید. تهیه کیک عصرانه بدون شیر بافت کیکتان را منسجم تر میکند.

شکلات را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید.

آرد را در ۳ مرحله به مواد افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید تا خمیر کیک یکدست شود.

قالب را چرب کرده آردپاشی کنید و سپس خمیر کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

روی کیک را میتوانید با گاناش شکلاتی و خامه و میوه های فصل تزئین کنید.

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

مواد لازم کیک عصرانه با ماست:

برای ۴ نفر

زمان پخت ۴۰ دقیقه

  تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

طرز تهیه کیک عصرانه با ماست

تهیه کیک عصرانه بدون شیر و با ماست با وجودی که حالتی حجیم تر به کیک میدهد ولی کیک شما بافتی نرم تر و عطر و بوی خاصی خواهد داشت.

تمام مواد را از ۲ ساعت قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده ۳ بار الک کنید تا سبک شود.

تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و کرمی شود.

سرعت همزن را کم کرده ماست و روغن را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.

آرد را اضافه کرده و بادور کند ۳۰ ثانیه هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود.

برای این که کیک به قالب نچسبد باید روغن جدا کننده درست کنید. نصف قاشق آرد + نصف قاشق روغن جامد + نصف قاشق روغن مایع را با هم مخلوط کرده و با قلم مو کف و دور قالب را با این روغن چرب کنید.

خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

زمانی که بوی کیک شما پخش شد برای تست پخت میتوانید از یک خلال دندان استفاده کرده و وسط کیک بزنید اگر خمیری به آن نچسبید یعنی کیک شما مغز پخت شده است. تا قبل از آن در فر را باز نکنید وگرنه پف کیکتان میخوابد.

دسته بندی

کلمات کلیدی

مجله اینترنتی پلاس

درباره ی popadr234975

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع مربای نارنج

برای کمک به سایت در صفحات اجتماعیتون به اشتراک بذارید…در اینستاگرام ما عضو شوید. مربای …